Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Renata’s Beautycenter werkt met de nieuwste apparatuur om bijvoorbeeld uw bovenbenen, onderbenen, oksels, bikinilijn, kin, of bovenlip zo pijnloos mogelijk definitief te ontharen.
De Diode Laser PRO Triplewave is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing. Na gemiddeld 8 behandelingen wordt een haarreductie tot 90% behaald. De Diode Laser is geschikt voor ieder huidtype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig worden behandeld.

Voordelen Diode Laser

Voordelen
Dankzij de speciale kop die koelt tot een temperatuur van -12 graden is de behandeling aangenaam en wordt de behandeling door klanten als vrijwel pijnloos ervaren. De Diode Laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor duurt de behandeltijd minder lang dan voorheen. Het apparaat heeft diverse mogelijkheden om zo iedere klant de beste behandeling te kunnen geven.

Tijdelijke aanbieding 8 behandelingen: 6 en 2 gratis!!

Na gemiddeld 8 behandelingen wordt een haarreductie tot 90% behaald. Als u nu een afspraak maakt voor definitieve ontharing, betaalt u niet voor 8 behandelingen, maar slechts voor 6 behandelingen. Deze aanbieding geldt tot en met 31 maart 2023!

Lees meer over definitief onharen met de Diode Laser

Definitief ontharen Diode laser

Eerdere artikelen