Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Op zoek naar een efficiënte en veilige manier om definitief van vervelende (over)beharing af te komen? Bij Renata’s Beautycenter in Soest kunt u terecht voor definitief ontharen met de Diode Laser. Met de state-of-the-art Diode Laser Platina Triplewave technologie komt u veilig en vrijwel pijnloos af van beharing op bijvoorbeeld uw bovenbenen, onderbenen, oksels, bikinilijn, kin, of bovenlip.
De Diode Laser PRO Triplewave is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing. Na gemiddeld 8 behandelingen wordt een haarreductie tot 90% behaald. De Diode Laser is geschikt voor ieder huidtype, ook de donkere en de zongebruinde huid kan effectief en veilig worden behandeld.

De voordelen van onharen met de Diode laser

Dankzij de speciale kop die koelt tot een temperatuur van -12 graden is de behandeling aangenaam en wordt de laser behandeling door klanten als vrijwel pijnloos ervaren. De Diode Laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor duurt de behandeltijd minder lang dan voorheen. Het apparaat heeft diverse mogelijkheden om zo iedere klant de beste behandeling te kunnen geven.

Waarom kiezen voor de Diode Laser

  • Haarreductie tot 90%
  • Binnen een aantal behandelingen van uw beharing af
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de donkere huid
  • Zeer korte behandeltijd
  • Gratis advies
Definitief ontharen Diode laser

Aanbieding 8 behandelingen: 6 en 2 gratis!!

Na gemiddeld 8 behandelingen wordt een haarreductie tot 90% behaald. Als u nu een afspraak maakt voor definitieve ontharing, betaalt u niet voor 8 behandelingen, maar slechts voor 6 behandelingen.

Maak vandaag nog een afspraak bij Renata’s Beauty Center en ontdek hoe eenvoudig het is om definitief van ongewenste haargroei af te komen met de Diode Laser technologie.

Prijzen definitief ontharen Soest

Omdat ieder persoon anders is, werken wij op maat. Hieronder ziet u enkele richtlijnen. Wilt u meer informatie over de prijs, neem dan gerust contact met ons op. Het intake-gesprek is bij ons altijd gratis!

LichaamsdeelPer behandelingPakketprijs (8 behandelingen) 6 + 2 gratis
Oksels€ 60,-€ 360,-
Bikinilijn€ 80,-€ 480,-
Onderbenen€ 125,-€ 750,-
Bovenlip€ 35,-€ 210,-
Kin€ 35,-€210,-

Bekijk alle prijzen

Vergoedingen zorgverzekeraar definitief ontharen

Renata’s Beautycenter is aangesloten bij ANBOS en SKIN. Vaak wordt laserontharing vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Soms heeft u hiervoor een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Bekijk of uw zorgverzekering definitief ontharen vergoedt

Heeft u vragen over de laser behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!