Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Bij Renata’s Beautycenter kunt u terecht voor diverse laser behandelingen. De YAG-laser is een Q-switched ND-Yag laser die kunstmatig ingebracht pigment (tattoo) en natuurlijk melanine kan verwijderen. Al deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten (gefragmenteerd) door het laser licht. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en de wondgenezing. Een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam. In de regel zijn 4 tot 6 behandelingen nodig voor een acceptabel resultaat. Er zijn echter grote verschillen afhankelijk van de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid ingebrachte kleurstof en de persoonlijke constitutie van uw huid.

De voordelen van laser behandelingen

De YAG-laser verlost u in korte tijd van uw pigmentvlekken, tattoo of permanente make-up zonder de huid ernaast te beschadigen. Zo werken we doelgericht met een snel resultaat.

Gevoeligheid

De gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de huid varieert per individu en per lichaamsdeel. Bijvoorbeeld het middelste gedeelte van de bovenlip is gevoeliger dan de buitenkant. En de bikinilijn is doorgaans gevoeliger dan de benen.

Zon en laser behandelingen

U dient minimaal 7 dagen, maar liever enkele weken na de laatste behandeling te wachten voordat u gaat zonnen. In de periode tussen de behandelingen kunt u niet zonnen. Soms treedt er wat pigmentreactie op waardoor de huid plaatselijk donkerder/lichter kleurt wanneer u weer in de zon gaat. Deze reacties verdwijnen over het algemeen na een langere tijd weer vanzelf. Indien blootstellen aan de zon onvermijdelijk is adviseren wij een sunblock te gebruiken, minimaal een sunblock met factor 30.

Op de dag van de laser behandeling

Wordt u in het gezicht behandeld, breng dan geen make-up aan.

Na de laser behandelingen

In sommige gevallen kan er na de behandeling tijdelijk roodheid ontstaan. Dit verdwijnt vanzelf binnen 15 minuten tot een paar uur. Let op met het gebruik van zeep en deodorant tot 48 uur na de behandeling. In zeldzame gevallen kan er blaarvorming of pigmentverlies optreden.
Na de laserbehandeling dient u minimaal 7 dagen te wachten voordat u gaat zonnen. Gebruik in ieder geval een sunblock met minimaal factor 30.

Laser behandelingen Renata's Beautycenter

Bij Renata’s Beautycenter kunt u terecht voor de volgende behandelingen met de Yag-laser:

Verwijderen van pigmentvlekken

Verwijderen van tatoeages

Verminderen van couperose

Wilt u meer informatie over behandelingen met de Yag-laser of een afspraak maken?

Definitief ontharen: weg met die vervelende haargroei!

Naast de Yag-laser beschikt Renata’s Beautycenter in Soest ook over een Diode-laserapparaat. Met dit laser apparaat helpen wij u van uw ongewenste beharing af. Lees meer over definitief ontharen.