Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Soms heeft de huid net iets meer nodig om af te komen van oneffenheden, littekens, rimpels, pukkels, roodheid of een vermoeide uitstraling. Dan biedt een chemische peeling van het gezicht uitkomst! Met een peeling worden oneffenheden, littekens, rimpels, pukkels, etc verminderd.

Bij Renata’s Beautycenter hebben we ruim 15 jaar ervaring met peelings. Wij bieden peeling behandelingen op maat. Samen met u kijken we wat uw huid nodig heeft en wat uw wensen zijn. Zo kiezen we samen de beste behandeling die precies bij u past. Onze chemische peelings van het gezicht zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypen en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Peelings werken goed tegen:

•             Rimpels
•             Roodheid
•             Littekens
•             Doffe huid
•             Acné en pukkels
•             Pigmentvlekken
•             Huidonregelmatigheden

Hoe werkt een chemische peeling?

Bij een chemische peeling van het gezicht wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van natuurlijke zuren, zoals melkzuur, glycolzuur of salicylzuur. Deze zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen loslaten. Zo komen de jonge huidcellen tevoorschijn en dit zorgt voor een frissere en stralendere huid.  Bij een chemische peeling wordt de aanmaak van de stoffen collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid soepeler en frisser aanvoelt.

Peeling tegen acné en pukkels

Acné, ook bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. Op elke vierkante centimeter huid zitten ongeveer vijftien talgklieren die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft. Als een talgklier verstopt raakt ontstaat er een pukkel. Met een peeling zorgen we ervoor dat de huid schoon en dun blijft zodat de talgklieren niet verstopt kunnen raken.

Bij het wisselen van anticonceptie krijgen veel vrouwen last van pukkels. Dit kan goed behandeld worden met een peeling van het gezicht. De huid wordt dan weer rustig. Ook bij een tijdelijk onrustige huid door bijvoorbeeld hormonale veranderingen is een peeling een prima oplossing.

Peeling van het gezicht tegen een doffe huid

Met een stralende huid ziet u er gezonder, jonger en meer uitgerust uit. Soms wordt de huid door verschillende factoren dof en vaal, waardoor u er vermoeid uitziet. Een peeling zorgt ervoor dat de doffe huidlaag loslaat en uw huid weer gaat stralen.

Peeling tegen oneffenheden van de huid

Als we ouder worden kunnen er oneffenheden op de huid ontstaan zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels ontstaan. Een peeling zorgt ervoor dat deze huidonregelmatigheden verdwijnen.

Rimpels behandelen met een peeling

Een peeling vermindert beginnende rimpels. Zeker de intensievere peelings van het gezicht zijn hiervoor geschikt. Bij diepere rimpels adviseren wij om deze aan te pakken met peelings in combinatie met een laser behandeling.

Het voordeel van een peeling is dat het we het hele gezicht aanpakken en niet alleen een klein gedeelte van het gezicht. Met een peeling ziet het eindresultaat er altijd natuurlijk uit omdat het hele gezicht een boost krijgt. Daarnaast storen mensen met rimpels zich vaak ook aan het pigment in het gezicht. Met een peeling behandelen we dat ook.

Peeling van het gezicht tegen roodheid

De meest bekende vormen van roodheid zijn Couperose en Rosacea. Al met een milde peeling vermindert de roodheid van de huid. Tijdens een professionele peeling wordt de collageenaanmaak gestimuleerd, de talgproductie verminderd en wordt het ontstaan van ontstekingen verminderd. De eiwitten in de peeling zorgen ervoor dat de weerstand van uw huid verbetert waardoor de roodheid minder snel terugkomt.

Wilt u meer weten over de peelings of een afspraak maken?

Liever een gezichtsbehandeling? Lees meer over onze verschillende gezichtsbehandelingen.

Bekijk onze prijzen