Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Wilt u af van uw couperose? Dan bent u bij Renata’s Beautycenter in Soest aan het juiste adres. Wij behandelen couperose met een professioneel laser apparaat – de Yag-laser – waardoor uw couperose aanzienlijk vermindert.

Wat is couperose?

Couperose is een huidprobleem waarbij kleine bloedvaatjes of adertjes in de huid uitgezet zijn. Hierdoor krijgt men rode (en soms blauwe) vlekken op de wang, kin, neus, hals of decolleté.

Waardoor ontstaat couperose?

Couperose komt vooral voor bij mensen met een blanke huid. Meestal treedt couperose op vanaf de leeftijd van 30 jaar. Naast leeftijd zijn zwangerschap, roken, hormonen, beïnvloeding van externe factoren als de zon en wind oorzaken van couperose.

Couperose is volkomen onschuldig, maar veel mensen vinden het wel vervelend. In sommige gevallen kan het zelfs zeer pijnlijk zijn.

Behandelen van couperose

Gelukkig is couperose goed te behandelen. Doorgaans zijn 1 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Vragen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!


Bent u geïnteresseerd in een gezichtsbehandeling? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Lees meer over onze gezichtsbehandelingen op maat.