Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Wilt u af van vervelende (over)beharing? Bij Renata’s Beautycenter in Soest kunt u terecht voor definitief ontharen. Dit doen we met behulp van het Elos-laserapparaat. Deze Elos-methode is veilig en effectief. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met definitief ontharen, dus u bent bij ons in goede handen.

Hoe werkt definitief ontharen met Elos?

De Elos-techniek is een vrij nieuwe, snelle ontharingsmethode waarbij gewerkt wordt met een combinatie van licht- en hoogfrequente stroom en koeling. Door deze techniek worden haren definitief verwijderd.

Definitief onharen Soest oksels met Elos apparaat

Voor wie is definitief ontharen met de Elos-methode geschikt?

Het ontharen met een laserapparaat is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Het is geschikt voor alle huidskleuren, van lichte tot donkere huidtypen. Daarnaast is het definitief ontharen met het Elos-laserapparaat geschikt voor alle gevoelige huidtypen én voor alle haarkleuren (dus ook blond, grijs en vlassig haar).

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Omdat haar in verschillende fases groeit, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om van de overbeharing af te komen. Alleen haar dat op het moment van behandeling zichtbaar is, wordt effectief bestreden. Haren die op dat moment niet in de juiste fase zitten (nog slapend zijn, loszitten of nog niet zichtbaar zijn) absorberen op dat moment onvoldoende licht van het Elos-apparaat en worden dus niet effectief behandeld. Daarom zullen deze haren in een volgende behandeling bestreden moeten worden. Het aantal ontharingsbehandelingen verschilt per gebied en per persoon. Haar dat in de juiste fase behandeld is, komt niet meer terug. Doorgaans zijn 8 tot 10 behandelingen nodig om alle beharing te verwijderen. Het resultaat van definitief ontharen met het Elos-laserapparaat is echter al na één behandeling verbluffend.

Prijzen definitief ontharen Soest

Omdat ieder persoon anders is, werken wij op maat. Hieronder ziet u enkele richtlijnen. Wilt u meer informatie over de prijs, neem dan gerust contact met ons op. Het intake-gesprek is bij ons altijd gratis!

Bovenlip€ 40,-
Kin€ 40,-
Bovenlip en kin€ 65,-
Oksels€ 60,-
Liezen€ 60,- tot € 180,- *
* afhankelijk van wens (kleine lieslijn tot Brazilian)

Vergoedingen zorgverzekeraar definitief ontharen

Renata’s Beautycenter is aangesloten bij ANBOS. Vaak wordt laserontharing vergoed door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Soms heeft u hiervoor een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Bekijk of uw zorgverzekering definitief ontharen vergoedt

Definitief ontharen Soest, aangesloten bij ANBOS

Heeft u vragen over definitief ontharen? Neem contact op want wij beantwoorden graag uw vragen.

Definitief ontharen Soest met het Elos-laserapparaat Renata's Beautycenter

Bekijk onze prijzen