Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Renata’s Beautycenter is dé schoonheidssalon in Soest die staat voor huidverbetering op het hoogste niveau. Bij elke gezichtsbehandeling die wij uitvoeren wordt volledig rekening gehouden met uw wensen. En omdat niet elke huid hetzelfde is, passen wij uw gezichtsbehandeling aan op de behoefte van uw huid. Samen met u kiezen wij de best passende behandeling voor uw gezicht en bepalen we een persoonlijk verzorgingsplan op maat.

Renata's Beautycenter, de schoonheidssalon in Soest

Beautysalon in Soest

Bent u op zoek naar een beautysalon in Soest? Dan bent u bij onze schoonheidssalon aan het juiste adres. Bij Renata’s Beautycenter werken we met het huidverbeterende merk Dr.Murad. Voor de tere en zeer gevoelige huid werken we met het huidherstellend merk Céll Fùsion C.

Schoonheidssalon Soest

Alle gezichtsbehandelingen voeren wij bij Renata’s Beautycenter uit in een sfeervolle en frisse behandelruimte waar u tot rust kunt komen en uw huid een heerlijke opkikker krijgt. Omdat wij in onze schoonheidssalon op afspraak werken, hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is er altijd ruim de tijd voor uw behandeling.

Renata’s Beautycenter in Soest word door onze klanten omschreven als gezellig, laagdrempelig, mooi en kwalitatief hoogstaand!

Naast gezichtsbehandelingen kunt u in onze beautysalon ook terecht voor:

Renata’s Beautycenter draagt het keurmerk ANBOS dat staat voor goede kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.
Onze schoonheidssalon is in het bezit van een GGD vergunning. Wij werken volgens de door de GGD gestelde regels en kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne.