Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

In onze praktijk werken we alleen met de beste huidverzorgingsproducten van gerenommeerde merken zodat we met de gezichtsbehandelingen een optimaal resultaat behalen. Voor de huidverbeterende en huidverjongende gezichtsbehandelingen werken we met de volgende merken:

gezichtsbehandelingen merk Cell Fusion C Renata's Beautycenter

Het merk Céll Fùsion C

De producten van Céll Fùsion C staan voor cosmetische dermatologie, de beste kwaliteit in huidverbetering. Alle producten zijn hypo-allergeen en daardoor geschikt voor elk huidtype en huidprobleem.

Veel huidproblemen ontstaan door een verstoorde huidbarrière functie. Dankzij de speciale dual liposome techniek van Céll Fùsion C wordt de barrière functie hersteld. Daarnaast werkt Céll Fùsion C met de hoogste kwaliteit qua ingrediënten in heel Europa. Dit zorgt voor snelle en zichtbare resultaten. Alle huidproblemen zoals acné, pigmentstoringen, lijntjes en rimpels, couperose en rosacea zijn te verbeteren. Een uitgebreid advies in thuisgebruik en behandelmethoden geven u duidelijkheid in de mogelijkheden.

Het merk Dr. Murad

De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veel voorkomende huidproblemen.

Ontdek de schoonheid van een gezonde huid. Murad Skincare is gebaseerd op het onderzoek van Dr. Murad en zijn exclusieve health® levensstijl, waarmee hij het ultieme pad biedt om de gezondheid en schoonheid van de huid te herstellen vanaf het celniveau.

Dr. Murad was het eerste doktersmerk dat zijn ingrediënten langs de hoge maatstaven van farmaceutische richtlijnen legde, want naast het feit dat Dr. Murad dermatoloog is, is hij ook apotheker en onderzoeker. Dr. Murad heeft vele patenten achter zijn naam staan, die weer door andere huidverzorgingsmerken worden gebruikt. Kortom, de Dr. Murad producten zijn van een A-kwaliteit.

Dr. Murad heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen.

gezichtsbehandelingem merk Dr Murad Renata's Beautycenter

Het merk La Colline

gezichtsbehandelingen merk la colline Renata's Beautycenter

La Colline is het resultaat van de unieke combinatie van de Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en plantaardige extracten. Het resultaat is direct zichtbaar: vervaging van rimpeltjes, gladdere huid, verbeterde vochtbalans, een frisse uitstraling en een stralende teint.

Bijna alle producten bevatten het gepatenteerde CMAGE-complex dat de stofwisseling in de cel activeert. Door de La Colline laboratoria is een methode ontwikkeld waarmee het zuurstofverbruik van de cellen exact te meten is, zodat de werking van het CMAGE-complex kon worden aangetoond

U kunt bij ons de producten van La Colline aanschaffen.

Heeft u vragen over onze merken of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over de gezichtsbehandelingen? Bekijk de verschillende mogelijkheden