Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Zou het niet fantastisch zijn als u zich ’s morgens niet meer op hoeft te maken? Met permanente make-up bent u altijd mooi opgemaakt. Dat scheelt tijd! En uw eyeliner, wenkbrauwen of lippen zien er altijd perfect uit. Bij Renata’s Beautycenter in Soest kunt u terecht voor permanente make-up. Met ruim 20 jaar ervaring voorzien wij u op professionele manier van blijvende eyeliner of wenkbrauwen of permanente gekleurde lippen.

Wij hanteren all-in prijzen voor permanente make-up! Dus bij ons betaalt u niet voor de nabehandelingen. Bekijk de prijzen

Wat is Permanente Make-up?

Permanente make-up wordt niet óp de huid aangebracht, maar ín de huid. Het is een oppervlakkige manier van tatoeëren, oftewel graveren in de huid. Andere namen zijn cosmetische pigmentatie of dermografie.

Hoe werkt Permanente make-up precies?

Onder het huidoppervlak brengen wij pigment aan. Met behulp van ultradunne, steriele naalden brengen wij een huidvriendelijke pigmentstof aan in de lederhuid. Qua techniek lijkt permanente make-up op het zetten van een tatoeage, maar de pigmentstof komt niet zo diep als bij een tatoeage.

Hoe lang blijft het zitten?

Permanente make-up is make-up die voor zeer lange tijd – enkele jaren – blijft zitten. Gemiddeld blijven de resultaten tussen de een en vijf jaar zichtbaar, maar het kan het tot wel 10 jaar blijven zitten. Volg de tips voor nazorg op en laat regelmatig uw permanente make-up bijwerken, dan gaan de resultaten zelfs een leven lang mee.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Voor de behandeling van de wenkbrauwen, lippen of eyeliner zijn er gemiddeld 2-3 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen houden wij een periode aan van 6-8 weken.

Doet Permanente Make-up zetten pijn?

Ieder mens ervaart pijn anders en dat is ook hierbij het geval. Er worden naaldjes gebruikt en dit voelt ongemakkelijk of pijnlijk aan. Wij kunnen werken met een verdovende crème waardoor wij het onaangename gevoel voor u zoveel mogelijk beperken.

De voordelen:

  • U bent al opgemaakt als u wakker wordt.
  • Geschikt voor mensen die allergisch zijn voor normale make-up.
  • Uw make-up loopt nooit uit.
  • Geschikt voor mensen met gevoelige huid.
  • Het bespaart tijd.
  • De hele dag perfect opgemaakt.

Voor permanente make-up komt u naar Renata’s Beautycenter in Soest!
Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Permanente make-up - wenkbrauwen
Permanente make-up eyeliner