Telefoonnummer

+35 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Wilt u uw tatoeage weg laten laseren? Dan bent u bij Renata’s Beautycenter aan het juiste adres, want met ons Yag-laserapparaat laseren wij uw tattoo zodat deze verdwijnt.

Hoe werkt het verwijderen van tatoeages met het laserapparaat

Een tattoo is over het algemeen net onder de opperhuid geplaatst. Het Yag-laserapparaat schiet heel snel kleine lichtflitsjes af op uw tattoo. Hierdoor ontstaat er een witte waas op het behandelde gebied, ook wel ‘frost of white snow’ genoemd. Dit is een lichte verbranding en deze verdwijnt binnen 20 minuten weer. Door het laseren breken de kapsels van de inktdeeltjes open zodat het inkt kan worden opgenomen door het lichaam.

Na de laser behandeling van de tattoo

Na de behandeling ontstaat er binnen enkele dagen korstvorming over de tattoo heen. Hierin vestigt een klein gedeelte van de inkt zich en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem. Dit gedeelte verlaat via de natuurlijke weg het lichaam. Het andere gedeelte van het pigment wordt direct afgebroken tijdens de behandeling. Hoe snel de huid herstelt na een behandeling is per persoon verschillend en dit hangt af van uw fysieke toestand.

Na de behandeling smeren wij het behandelde gebied direct in met zalf. Wij verbinden u zorgvuldig zodat er geen vuil, etc in kan komen.
De huid voelt verbrand aan, maar dit verdwijnt de volgende dag. Vermijd 2 weken het zonnebaden en/of de zonnebank zodat pigmentverstoring wordt voorkomen. Zwemmen is in deze 2 weken i.v.m. risico op infecties ook niet aan te raden.
Na ± 1 week zal het resultaat zichtbaar worden en in de daaropvolgende weken zal de tattoo nog verder vervagen. Tussen de behandelingen moet minimaal 6 tot 8 weken zitten zodat het pigment weer kan herstellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om uw tatoeage weg te laseren?

Het aantal behandelingen dat nodig is om de tattoo verwijderen ligt gemiddeld tussen de 5 en 15 keer.

Dit hangt af van:
• de leeftijd van de tatoeage,
• hoe diep de tatoeage ligt en hoe groot deze is,
• de kleur van de tatoeage,
• welke inkten gebruikt zijn en
• waar de tatoeage zit.

Dus heeft u spijt van uw tattoo en wilt u deze laten verwijderen? Dat kan dankzij de geavanceerde YAG-laser bij Renata’s Beautycenter. Kom vrijblijvend bij ons langs om een analyse te laten uitvoeren van de tatoeage. Wij schatten dan zo nauwkeurig mogelijk in hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op!

Bij Renata’s Beautycenter kunt u ook terecht voor gezichtsbehandelingen die volledig afgestemd worden op de behoefte van uw huid.
Heeft u last van couperose? Wij behandelen couperose met een professioneel laser apparaat waardoor uw couperose aanzienlijk vermindert.