Telefoonnummer

035 60 24492

Email

info@renatasbeautycenter.nl

Openingstijden

Ma-Vr

Bereid uw huid na het mooie zomerweer voor op de herfst en winter

Heeft u ook zo van de zon en het mooie weer genoten? Dan is het nu slim om de ‘schade’ van de zon te herstellen en uw huid te hydrateren voor de komende koudere periode. Dr. Murad heeft 2 kuren waarmee u uw huid perfect op het koudere weer kunt voorbereiden.


Kuur 1: Peeling en Vitamine C Infusion Treatment
­Deze behandeling geeft de huid een vitamine C boost. Na een milk scrubreiniging en epileren, gebruiken we tijdens deze behandeling een milde glycolzuurpeeling die de celvernieuwing stimuleert en ervoor zorgt dat werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. We sluiten af met een massage en een Vitamine C Treatment masker.

De behandeling duurt 60 minuten. Bij een kuur van 3 behandelingen betaalt u geen € 110,00 per keer, maar slechts € 75,00. De totale kuur van 3 behandelingen bedraagt € 225,00 i.p.v. € 330,00! Dat is € 105,00 voordeel! De kuur dient binnen 6 tot 8 weken plaats te vinden.
Kuur 2: Peeling en Vitamine C Infusion Treatment én Needling
­­­De behandeling is dezelfde als bij kuur 1: een milk scrubreiniging, epileren, milde
glycolzuurpeeling, massage en een Vitamine C Treatment masker. We sluiten deze kuur af met needling om een voedend serum zo goed mogelijk in de huid te laten trekken. Dit serum is een boost voor uw huid.De behandeling duurt 75 minuten. Bij een kuur van 3 behandelingen betaalt u geen € 150,00 per keer, maar slechts € 99,00. De totale kuur van 3 behandelingen bedraagt € 297,00 i.p.v. € 450,00! Dat is € 153,00 voordeel! De kuur dient binnen 12 weken plaats te vinden, dat is één behandeling per 4 weken.

Resultaten Dr. Murad Vitamine C Infusion Treatment

  • Pakt oppervlakkige verkleuringen en pigmentvlekken aan
  • Maakt de huid stralender en steviger
  • Beschermt de huid tegen vrije radicalen
  • Geeft de huid een betere hydratatie
  • Maakt de huidskleur egaler
  • Geneest huidbeschadigingen zoals acné vlekjes

Eerdere artikelen