Massages

Cupping Massage
Cupping
Cupping therapie of cupping massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Dit is geen ontspanningsmassage. De cup trekt vacuüm en trekt daarmee niet alleen de huid, maar ook het bindweefsel en spierweefsel omhoog. Hierdoor wordt het onderliggende gebied extreem goed doorbloed en door de reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning. Tevens kunnen talloze klachten op bindweefselniveau verlicht worden.

Indicaties voor cupping therapie:
– Hoofdpijn en migraine
– Schouder, arm en/of rugklachten
– Stress gerelateerde spierspanning
– Bindweefselproblemen verminderen
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Daarnaast verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate een kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Fijne lijntjes en rimpels verbeteren en littekens worden vervaagd.

Permanente make-up

Naald-techniek
Permanente make up
Permanent make up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanent Make-up blijft perfect onder alle omstandigheden.

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.
Mesjes-techniek
Mesjestechniek
Renata’s Beautycenter zet ook Hairstrokes met mesjes, dit is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar de pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat ! De wenkbrauwen blijven 1,5 jaar mooi. Een behandeling duurt ongeveer vijftien minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos.
Voordelen mesjestechniek:
 • hele dunne haartjes
 • niet van echt te onderscheiden
 • snel
 • meteen mooi
 • Snel, simpel en in één keer perfect!

ELOS definitief ontharen

ELOS
Zeer effectief, veilig voor alle huidtypes en maximale behandelopties.

De eLase diode laser ontharingsapparaat met Motif™ is het snelste diode laser voor veilige en effectieve behandelingen. Onze klanten zullen een bijna pijnvrije ontharing ervaren en de ELOS geschikt bij overbeharing, voor alle huidtypen en haartinten.

Wij werken voor de zorgverzekeraars, dus check uw polis.

YAG-laser

YAG laser
De YAG-laser is een Q-switched ND-Yag laser die kunstmatig ingebracht pigment (tattoo) en natuurlijk melanine kan verwijderen. Al deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten (gefragmenteerd) door het laser licht. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en de wondgenezing. Een deel wordt opgenomen door het lymfe systeem en verlaat zo het lichaam. In de regel zijn 4 tot 6 behandelingen nodig voor een acceptabel resultaat. Er zijn echter grote verschillen afhankelijk van het gebruikte kleurstof, hoeveelheid ingebrachte kleurstof en de persoonlijke constitutie van de huid.

DE VOORDELEN:
Met de YAG-laser kunt u een korte tijd verlost worden van uw pigmentvlekken, tattoo of permanente make-up zonder de huid ernaast te beschadigen. Zo werken we doelgericht met een vlug resultaat.

GEVOELIGHEID:
De gevoeligheid van de zenuwuiteinde in de huid varieert per individu en lichaamsdeel. Bijvoorbeeld het middelste gedeelte van de bovenlip is gevoeliger dan de buitenkant. En de bikinilijn is doorgaans gevoeliger dan de benen.

ZON EN BEHANDELING:
U dient minimaal 7 dagen maar liever enkele weken na de laatste behandeling te wachten voordat u gaat zonnen. Tijdens de behandelingen NIET in de zon. Soms treed er wat pigmentreactie op waardoor de huid plaatselijk donkerder/lichter kleurt wanneer u weer in de zon gaat. Deze reacties verdwijnen over het algemeen na een langere tijd weer vanzelf. Indien blootstellen aan de zon onvermijdelijk is adviseren wij een sunblock te gebruiken, minimaal een sunblock 30.

OP DE DAG VAN BEHANDELING:
Indien u in het gezicht behandeld wordt breng dan geen make-up aan.

NA DE BEHANDELING:
In sommige gevallen kan er na de behandeling tijdelijk roodheid ontstaan. Dit verdwijnt vanzelf binnen 15 minuten tot een paar uur. Let op met het gebruik van zeep en deodorant tot 48 uur na de behandeling. In zeldzame gevallen kan er blaarvorming of pigmentverlies optreden.

Pedicure

Behandeling standaard
Pedicure Feet
 • Desinfecteren van de voeten
 • Knippen, frezen en schoonmaken van de nagels
 • Verwijderen van eelt, likdoorns en/of kloven
 • Ter afsluiting een verzorgende voetencreme

Tijdsduur: +- 45 minuten
Deelbehandeling
Pedicure Man
 • Verwijderen van een likdoorn of eelt of ingroeiende nagel

Tijdsduur: 15 minuten
Behandeling kort
Pedicure Hands
 • Desinfecteren van de voeten
 • Knippen, frezen en schoonmaken van de nagels of;
 • Verwijderen van eelt, likdoorns en/of kloven
 • Ter afsluiting een verzorgende voetencreme

Tijdsduur: 30 minuten
Voor een compleet overzicht van de prijzen, zie onze prijslijst met de meest actuele prijzen.