Merken

Cell Fusion C
Céll Fùsion C
De producten van Céll Fùsion C staan voor cosmetische dermatologie, de beste kwaliteit in huidverbetering. Alle producten zijn hypo-allergeen en daardoor geschikt voor elk huidtype en huidprobleem.

De producten van Céll Fùsion C staan voor cosmetische dermatologie, de beste kwaliteit in huidverbetering. Veel huidproblemen ontstaan door een verstoorde huidbarrière functie. Dankzij de speciale dual liposome techniek van Céll Fùsion C wordt de barrière functie hersteld. Daarnaast werkt Céll Fùsion C met de hoogste ingrediënten niveaus in heel Europa. Dit zorgt voor snelle en zichtbare resultaten. Alle huidproblemen zoals acne, pigmentstoringen, lijntjes en rimpels, couperose en rosacea zijn te verbeteren. Een uitgebreid advies in thuisgebruik en behandelmethoden geven u duidelijkheid in de mogelijkheden.
Dr. Murad
De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veel voorkomende huidproblemen. Dr. Murad en zijn exclusieve health® levensstijl biedt het ultieme pad om de gezondheid en schoonheid van de huid te herstellen vanaf het celniveau.

Ontdek de schoonheid van een gezonde huid. Murad Skincare is gebaseerd op het onderzoek van Dr. Murad en zijn exclusieve health® levensstijl, waarmee hij het ultieme pad biedt om de gezondheid en schoonheid van de huid te herstellen vanaf het celniveau.

Dr. Murad was het eerste doktersmerk dat zijn ingrediënten langs de hoge maatstaven van farmaceutische richtlijnen legde, want naast het feit dat Dr. Murad dermatoloog is, is hij ook apotheker en onderzoeker. Dr. Murad heeft vele patenten achter zijn naam staan, die weer door andere huidverzorgingsmerken worden gebruikt. Kortom, de Dr. Murad producten zijn A-kwaliteit.

De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veel voorkomende huidproblemen. Murad heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen.
Dr. Murad
La Colline
La Colline
La Colline is het resultaat van de unieke combinatie van de Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en plantaardige extracten. Het resultaat is direct zichtbaar: vervaging van rimpeltjes, gladdere huid, verbeterde vochtbalans, een frisse uitstraling en een stralende teint.

La Colline is het resultaat van de unieke combinatie van de Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en plantaardige extracten. Bijna alle producten bevatten het gepatenteerde CMAGE complex dat de stofwisseling in de cel activeert. Door de La Colline laboratoria is een methode ontwikkeld waarmee het zuurstofverbruik van de cellen exact te meten is, zodat de werking van het CMAGE complex kon worden aangetoond Het resultaat is direct zichtbaar: vervaging van rimpeltjes, gladdere huid, verbeterde vochtbalans, een frisse uitstraling en een stralende teint.

Wilt u ook het allerbeste voor uw huid ten aanzien van huidverjonging? Kies dan voor LA COLLINE
Genosys
GENOSYS is een Zuid-Koreaans merk die onder andere microneedling apparatuur en klinische huidverzorgingsproducten aanbiedt. GENOSYS maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar van het unieke disneedling treatment:
  • Door innoverende microneelde rollers = meer resultaat en veiligheid
  • Door de diamantvorm van de naalden = minder pijn
  • Door complete treatment zijn kortere naalden nodig = meer resultaat met minder trauma
  • Betaalbare treatments die in balans zijn met het resultaat.

Genosys wordt ingezet voor: littekens, anti-aging, verstevigen, pigmentatiestoringen, voeden, hydrateren en herstellen. Duizenden miniscule gaatjes die zorgen voor de aanmaak van nieuw huidweefsel, dát is Micro-needling. Dus meer collageen, meer elastine en meer hyaluronzuur. Kortom de nr 1 in natuurlijke huidverbetering is GENOSYS MicroNeedling methode.
Genosys
Lily Lolo
Lily Lolo
Lily Lolo is een Brits merk met een professionele geformuleerde range aan high-performance en hoge kwaliteit minerale make-up must-haves voor een natuurlijk uitziende schoonheid.

Lily Lolo is vrij van parabenen en synthetisch geurstoffen, dierproefvrij en veganistisch vriendelijk. Of je huid nou droog, vettig of ergens daar tussenin is, de make-up van Lily Lolo creëert een lichte, vlekkeloze en naadloze finish zonder verstopping of irritatie.

Het merk is gelanceerd in 2005 door de oprichter Vikki Khan en is vernoemd naar haar twee zusjes Lisa (Lily) en Lotharingen (Lolo). Lily Lolo is verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en sinds kort ook in Nederland!

Lily Lolo is:
  • Natural: minerale make-up voor een natuurlijke look en luchtige textuur op de huid.
  • Longlasting: de minerale poeders hebben een langdurige houdbaarheid en zijn water- en transpiratie bestendig.
  • SPF: de minerale make-up bevat zon-bescherming vergelijkbaar met SPF 15 door middel van de aanwezigheid van onder andere zinkoxide. Zinkoxide heeft tevens helende eigenschappen speciaal voor een gevoelige of onzuivere huid.
Beauty Supps
Beauty Supps is een suppletie met als doel: gezonde huid en gezond haar van binnenuit met aandacht voor complete well-being van de cliënt. Onze vitamines zijn bio identieke suppletie moleculair de beste natuurlijke structuur voor optimale opname in het lichaam.

Wij hebben een uitgebreid opleidingstraject gevolgd tot orthomoleculaire huidspecialist. De balans tussen voeding, suppletie is essentieel voor het resultaat.

Waarom zijn huid en voeding onafscheidelijk met elkaar verbonden? Zuurstof, vocht en voeding zijn van levensbelang voor het lichaam. Bij afwezigheid hiervan komt de totale gezondheid in gevaar. Voor de huid is dit een dubbel probleem!
Beauty Supps