Cosmetische Arts

Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Soms kan het dan voelen dat uw gezicht niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk fris resultaat.
Cosmetische Arts
Botuline-toxine behandeling
Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond uw ogen ontstaan doordat u onbewust uw gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Botuline-toxine kan worden ingezet om gezichtspieren te ontspannen en de spierbeweging te verminderen. Het geeft de specifieke gezichtsspieren rust en vermindert zo de rimpels in uw gezicht. U krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze behandeling wordt ook ingezet bij andere problemen, zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren. DermaClinic werkt met het merk Bocouture. Bocouture staat bekend als het meest zuivere botuline-toxine voor esthetisch gebruik. Botuline-toxine is in de volksmond beter bekend als botox. Omdat botox tegelijkertijd een merknaam is, ontstaat hier weleens verwarring.
Filler-behandelingen
Met het ouder worden verliest de huid onherroepelijk haar jeugdige uitstraling, omdat ze minder natuurlijke volumegevende en vochtinbrengende stoffen zoals hyaluronzuur aanmaakt. Ook vermindert het botvolume en het onderhuidse vet in uw gezicht zich. Hierdoor krijgt de huid minder ondersteuning. Rimpels laten zich zien. Met fillers brengen wij nieuw volume aan en worden rimpels zachter en minder zichtbaar. De huid komt plaatselijk meer op spanning te staan. De natuurlijke contouren in uw gezicht worden op een subtiele wijze versterkt en de huid oogt gladder. Wij kijken altijd naar uw gezicht als geheel. U behoudt na elke behandeling dezelfde uitstraling, maar uw rimpels worden zachter en vallen minder op. Fillers zijn ook geschikt voor een neuscorrectie en het herstellen van het volume van bijvoorbeeld de wangen en lippen. Het voordeel van fillers is dat u direct resultaat ziet. Afhankelijk van de soort filler die we gebruiken, houdt het effect 9 tot 12 maanden aan, bij een enkele zelfs nog iets langer. Sommige fillers stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en dragen zo bij aan een jongere huid, ook op de lange termijn. De behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren. Voor onze behandelingen gebruiken we alleen tijdelijke, biologisch afbreekbare fillers van veilige, kwalitatieve en betrouwbare merken zoals Belotero, Radiesse en Ellansé.
Mariƫtta Veldman
Samenwerking met cosmetisch arts drs. Mariƫtta Veldman van DermaClinic
Renata’s Beautycenter werkt samen met DermaClinic. Cosmetisch arts / chirurg drs. Mariëtta Veldman van DermaClinic zal regelmatig een bezoek aan onze salon brengen. Op aangekondigde dagen zal zij aanwezig zijn voor botox- en fillerbehandelingen. Drs Mariëtta Veldman is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt sinds oktober 2017 bij DermaClinic. De afgelopen 5 jaar was ze werkzaam als vaatchirurg / fleboloog bij Equipe zorgbedrijven en de Helder Kliniek. Hier is haar interesse ontstaan in het cosmetische vakgebied en is ze zich verder gaan specialiseren in ook injectables. Haar opleiding genoot ze aan het VUMC, het Kennemergasthuis in Haarlem en het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

DermaClinic is een cosmetische kliniek gericht op huidverbetering en huidverjonging. DermaClinic onderscheidt zich van andere klinieken door enkel behandelingen uit te voeren die wetenschappelijk zijn onderbouwd en bewezen effectief. Alle
behandelingen worden uitgevoerd met een minimale toepassing van chirurgische ingrepen. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan voorop.

DermaClinic wordt geleid door dr. Catharina Meijer, tevens ook voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en secretaris/penningmeester van de Nederlandse Stichting Esthetische Geneeskunde (NSEG).
Gratis persoonlijk advies
Wij begrijpen dat de stap naar een medisch cosmetische behandeling of ingreep voor de één eenvoudiger is dan voor de ander. Maak daarom gerust eerst een afspraak voor een gratis consult. Drs. Mariëtta Veldman kan u uitgebreid voorlichten over alle voor- en eventuele nadelen per behandeling. Zij geeft u daarnaast een gericht persoonlijk advies voor de meeste effectieve behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen. Immers ieder mens en iedere huid is uniek.

Drs Mariëtta Veldman is op de volgende dagen aanwezig bij ons:
- dinsdag 20 maart 2018, van 10.00 to 18.00 uur;
- maandag 7 mei 2018, van 10.00 tot 18.00 uur.
Voor een compleet overzicht van de prijzen, zie onze prijslijst met de meest actuele prijzen.